Skip to content

Over Bekami Projects

Bekami Services werd in 2004 opgericht en is sinds 2016 actief in het ontwikkelen en promoten van vastgoedprojecten.
Filip en dochter Emilie zijn de drijvende krachten achter het familiebedrijf.

Architectuur met meerwaarde voor de omgeving

Een bouwproces wordt meer dan men vermoedt gekenmerkt door emotionele factoren. Daarom is het voor ons een absolute voorwaarde dat toekomstige bewoners zich thuis kunnen voelen in de onmiddellijke omgeving van onze realisaties.

Het landschap en het straatbeeld dienen als vertrekpunt voor de verdere ontwikkeling van de projecten. Er wordt veel aandacht besteed aan het ontwerp, de verhoudingen van de volumes, aanzichten en uitstraling van de residenties.

Unieke woonbeleving

Als projectontwikkelaar zien wij er nauwgezet op toe om maximaal rekening te houden met de noden en wensen van bewoners. Vanaf de conceptualisatie wordt er bijzondere aandacht besteed aan de beleving binnen de woonentiteiten. De leefzones en terrassen worden optimaal geïntegreerd in het gebouw zodat de connectie met de buitenomgeving steeds gewaarborgd wordt. In iedere unit wordt zo een eigen woonbeleving gecreëerd.

Garanties

Klantgericht en bereikbaar. Ons ultieme doel is een tevreden klant. Wij begeleiden de koper bij het implementeren van zijn wensen in de woonunit.

Partners. Wij werken met lokale betrouwbare partners (architecten, aannemers en leveranciers) die ook na de oplevering blijvende ondersteuning bieden.

Duurzaamheid en milieubewust. Onze bouwpartners en wijzelf opteren voor het gebruik van duurzame en eco-friendly materialen. Door de implementatie van de laatste kennis en technologieën hebben de residenties een zo laag mogelijk E-peil.

Totaalconcept

Geen expert in het inrichten van uw nieuwe woonst?

U kan bij ons terecht voor de begeleiding of totaalinrichting inclusief meubels, verlichting en decoratiestukken.

meubels

verlichting

aankleding

raamdecoratie

Heb je een vraag, een opmerking of interesse in 1 of meerdere van onze nieuwbouwprojecten, vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.