Skip to content

Over Bekami Projects

Bekami is...

Een familiebedrijf opgericht in 2004 onder de noemer Bekami Services. Sinds 2016 is het actief in het ontwikkelen, promoten en verkopen van vastgoedprojecten, daaruit is de naam “Bekami Projects” ontstaan.

Filip en dochter Emilie zijn de drijvende krachten achter het bedrijf. Ze volgen nieuwbouwprojecten van A tot Z op. Dit houdt onder andere in dat zij als bouwheer betrokken zijn bij het vinden van geschikte gronden, de vormgeving van de residenties, de verkoop, het bouwproces en de oplevering.

De klant wordt begeleid doorheen het volledige koop- en bouwproces. Dit strekt zich indien gewenst zelfs uit tot na oplevering bij het inrichten van de nieuwe woonst.

Architectuur met meerwaarde voor de omgeving

Een bouwproces wordt meer dan men vermoedt gekenmerkt door emotionele factoren. Daarom is het voor ons een absolute voorwaarde dat toekomstige bewoners zich thuis kunnen voelen in de omgeving van onze realisaties.

Het landschap en het straatbeeld dienen als vertrekpunt voor de verdere vormgeving van de projecten. Er wordt veel aandacht besteed aan het ontwerp, de verhoudingen van de volumes, aanzichten en uitstraling van de residenties.

Unieke woonbeleving

Als projectontwikkelaar zien wij er nauwgezet op toe om maximaal rekening te houden met de noden en wensen van bewoners. Vanaf de ontwerp fase wordt er bijzondere aandacht besteed aan de beleving binnen de woonentiteiten. De leefzones en terrassen worden optimaal geïntegreerd in het gebouw zodat de connectie met de buitenomgeving steeds gewaarborgd wordt.

Garanties

Klantgericht en bereikbaar. Ons ultieme doel is een tevreden klant. Wij begeleiden de koper bij het implementeren van zijn wensen in de woonunit.

Partners. Wij werken met lokale betrouwbare partners (architecten, aannemers en leveranciers) die ook na de oplevering blijvende ondersteuning bieden.

Duurzaamheid en milieubewust. Onze bouwpartners en wijzelf opteren voor het gebruik van duurzame en eco-friendly materialen. Door de implementatie van de laatste kennis en technologieën hebben de residenties een zo laag mogelijk E-peil.

Totaalconcept

Geen expert in het inrichten van uw nieuwe woonst?

U kan bij ons terecht voor de begeleiding of totaalinrichting inclusief meubels, verlichting en decoratiestukken.

meubels

verlichting

aankleding

raamdecoratie

Heb je een vraag over of interesse in onze nieuwbouwprojecten?

Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.